Saturday, 4 January 2014

Apsal Nak Libatkan Diri Dengan Pemasaran Affiliate Plak?

Kenapa anda perlu libatkan diri secara AKTIF dalam pemasaran affiliate?
===========================================

1. Mudah sebab tak perlu nak buat produk sendiri. Anda hanya promosi produk orang lain dan dapat komisyen.

2. Tak perlu pening untuk beri support pada customer sebab itu adalah tugas pemilik produk.

3. Ada banyak produk yang boleh dipromosikan. Pilih produk yang sesuai dan anda ada sedikit pengetahuan tentang produk tu. Kalau xder pun boleh google sahaja.

4. Bila melibatkan diri dengan affiliate, secara automatik kita akan belajar banyak teknik pemasaran. Bila dah mahir nak promosi produk sendiri pun senang lagi2 untung 100% dengan produk digital. 2 teknik yang perlu anda FOKUS ialah pemasaran facebook dan email marketing...

5. Penglibatan dengan affiliate secara tak langsung menyebabkan kita ber 'networking' dengan usahawan2 lain mahupun otai. Bila anda lancarkan produk sendiri, mudah anda nak JV dengan mereka. Pasti mereka pun akan bantu promosi produk anda...kan!

Inilah yang dipanggil 'You Help Me, I Help You'



6. Komisyen yang lumayan! Di Malaysia sekarang ini bidang pemasaran
affiliate tidak lagi dipandang rendah. Ramai affiliate yang berjaya menjana
komisyen 4-5 angka sebulan dengan pelbagai niche produk.

BAGAIMANA NAK MULA
==============

1. Dapatkan mentoring online dari otai..daftar di ---->>http://bit.ly/mentoringaffiliate2013

2. Study semua ebook dan video yang diberikan

3. Set target pertama berapa sasaran komisyen anda.

4. Terus praktiskan apa yang dipelajari. Kosongkan minda anda dan follow sahaja guru affiliate anda. Inilah yang saya buat dahulu..walaupun ada benda yg saya dah tahu tp saya follow bulat2 apa yg sifu saya ajar.



BONUS LUBUK AFFILIATE POWER
===================

Saya buka kuota untuk dapatkan bonus power dari saya untuk 7 orang sahaja lagi. Lepas tu saya akan tutup bonus ini ---->> (http://goo.gl/u07xC2 )

Grab sekarang! PELUANG tak selalu datang berkali-kali...mungkin INI KALILAH!

Credit ~ Najib Asaddok

Post a Comment

Powered by Blogger.
Email Newsletter

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)


Your email address is safe with us!