Saturday, 4 January 2014

Bisnes Mainan

Bisnes Mainan
-------------

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01510/Teddy-bears_1510939c.jpg

1.  Toy & Hobbies adalah satu kategori yang amat penting di eBay.com di mana di dalamnya terdapat beribu-ribu jenis permainan yang dijual di situ. Jadi, jenis mainan yang mana satu yang anda perlu pilih yang mana ia boleh memberikan keuntungan sehingga 500%?


2.  Permainan mempunyai peminat-peminat dam kumpulan-kumpulan tegar yang menjadi pengumpul koleksi-koleksi mainan dan sanggup menghabiskan wang beribu-ribu USD hanya untuk mengumpul mainan.


3.  Industri mainan adalah satu industri yang besar di mana di US sahaja terdapat 700 buat syarikat pengeluar mainan dengan pendapatan tahunan sehingga 20 Billion USD.


4.  Terdapat berbagai jenama-jenama mainan yang telah kukuh di pasaran. Jadi anda tidak susah hendak menjualnya di eBay.com kerana jenamanya yang telah terkenal di serata dunia.


5.  Permainan ini ringan. Oleh itu ianya menjimatkan kos penghantaran dan kos pembungkusan.


6.  Dengan menjual mainan, anda boleh mendapat 2 keuntungan. Pertama ialah keuntungan harga mainan dan kedua adalah keuntungan dari caj penghantaran.


7.  Dengan menjual mainan juga, anda juga dengan mudah mendapat repeat buyers kerana minat mereka yang tinggi untuk membeli koleksi mainan setiap masa.


Semuanya telah dibongkarkan oleh sahabat ebayers saya, saudara Affendi dalam ebook beliau

--->> http://bit.ly/bisnesmainan.

Post a Comment

Powered by Blogger.
Email Newsletter

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)


Your email address is safe with us!